İSTANBUL / ÜSKÜDAR - İstanbul Üsküdar Lisesi

Etiket Sonuçları: iül

Haz

Öğrencilerimizin kendilerini İngilizce verimli ifade etmelerini ve farklı konularda görüşlerini paylaşmalarını sağlayan İÜLX etkinliğimiz 08/06/2023tarihinde gerçekleşmiştir.Yabancı diller kulübünün gerçekleştirdiği bu etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Dilek Şenyürek,Nesrin Alan Dumruk ve Ceyda Pala ve Ayşegül Giritli Küçük’eteşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimizin kendilerini İngilizce verimli ifade etmelerini ve farklı konularda görüşlerini paylaşmalarını sağlayan İÜLX etkinliğimiz, 27/05/2022 tarihinde gerçekleşmiştir.

Yabancı diller kulübünün gerçekleştirdiği bu etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz; Dilek Şenyürek, Nesrin Alan Dumruk ve Ceyda Pala'ya teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda, Edebiyat Öğretmenimiz Arzu Balıkçı Eryılmaz önderliğinde, öğrencilerimiz Edebiyat Oyunları Festivali düzenledi.
Festivalde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir taraftan oyunlar oynarken diğer taraftan da edebiyatın keyfini çıkardılar.

Emeği geçen öğretmen ve öğrenilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Proje Danışma Kurulumuz, ilk toplantısını 16 Aralık 2021 Perşembe günü okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirmiştir.
Toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinin yanı sıra okulda yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.

İÜL Proje Danışma Kurulu

1. Nedim Güney - Okul Müdürü

2. Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel - Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı

3. Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı - Medeniyet Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Dekanı

4. Prof. Dr. Musa Duman - FSM Vakıf Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi

5. Prof. Dr. Zerrin Şentürk - İTÜ Matematik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi

6. Prof. Dr. Matem Tunçdemir - İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı

7. Prof. Dr. Erkan Özkan - Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi

8. Prof. Dr. Şahin Özen - Su Altı Sporları Federasyonu Başkanı

9. Selcan Özgür - İÜL Müdür Yardımcısı

10. Mehmet Konuk - Psikolojik Danışman

11. Reyhan Çınar - Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

12. Deniz Aydın - İÜL Okul Aile Birliği Başkanı

13. Tuana Sarıoğlu - İÜL Öğrenci Temsilcisi

Ara

Okulumuz Yabancı Diller ve Bilinçli Tüketici Kulüpleri, 14 Aralık tarihinde öğrencilerimizle birlikte
Beyoğlu-Galata-Çukurcuma ve Masumiyet Müzesi gezi faaliyetini gerçekleştirdi.
Kulüp öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Etkinlikten Kareler: