Etiket Sonuçları: iülx

Haz

Öğrencilerimizin kendilerini İngilizce verimli ifade etmelerini ve farklı konularda görüşlerini paylaşmalarını sağlayan İÜLX etkinliğimiz 08/06/2023tarihinde gerçekleşmiştir.Yabancı diller kulübünün gerçekleştirdiği bu etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Dilek Şenyürek,Nesrin Alan Dumruk ve Ceyda Pala ve Ayşegül Giritli Küçük’eteşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimizin kendilerini İngilizce verimli ifade etmelerini ve farklı konularda görüşlerini paylaşmalarını sağlayan İÜLX etkinliğimiz, 27/05/2022 tarihinde gerçekleşmiştir.

Yabancı diller kulübünün gerçekleştirdiği bu etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz; Dilek Şenyürek, Nesrin Alan Dumruk ve Ceyda Pala'ya teşekkür ederiz.