Etiket Sonuçları: seminer

Ock

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun Ali Tökel, "MEVLÂNÂ İNSANLIĞIN NEY'İDİR" başlıklı konuşması ile öğrencilerimize hitap etti. 30 Aralık tarihinde gerekleştirilen etkinlikte, tasavvuf ve felsefe dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve eserleri onlarca dilde dünya genelinde okunan Mevlânâ Celâleddin Rûmî'nin insanlığın ortak değerlerine dokunuşlarının anlatıldığı konferans, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Ara

Okulumuz Bilişim, Yazılım ve Robotik kulübü, 24 Aralık 2021 tarihinde, okulumuz öğrencileri için, Robotik ve FRC yarışmaları temalı seminer düzenlendi. Robotik alanında ulusal ve uluslararası birçok ödülün yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de birçok ödüle layık görülen Sneaky Snakes takımının kendi başarı hikayelerinin de paylaşıldığı seminer, öğrencilerimizde milli girişimcilik ve teknoloji üretimi konularında farkındalık oluşturulmasına katkı sağladı.

Sneaky Snakes takımı kurucularına, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz mezunlarından, Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Sayın Güniz KÜÇÜKGÜZEL, 14 Ekim Perşembe Günü öğrencilerimize "Kariyer Yolculuğu" başlıklı seminer vermek üzere okulumuzu ziyaret edecek.