Okulumuz öğrencilerinden Hayat AKAY, Elon MUSK ile ropörtaj gerçekleştirdi.

Okulumuz, İstanbul Üsküdar Lisesi 12. sınıf öğrencilerinden Hayat AKAY, Tesla 1st grade Business Class sınavını geçerek, 1 senelik Tesla Öğretim Programın'a burslu olarak kabul edilmiş ve dünyaca ünlü girişimci ve TESLA şirketinin CEO'su Elon MUSK ile online bir mülakat gerçekleştirmiştir. Görüşmede Elon MUSK öğrencimiz Hayat AKAY'ın Tesla'nın eğitim programına katılarak kısa sürede gösterdiği üstün başarıdan ve ilerlemeden duyduğu memnuniyeti dile getirmiştir. Öğrencimizi ve İngilizce Öğretmenimiz Dilek ŞENYÜREK'i tebrik ederiz.

Hayat AKAY, one of the 12th grade students of Istanbul Üsküdar High School, passed the Tesla 1st grade Business Class exam, was accepted to the 1-year Tesla Teaching Program with a scholarship, and conducted an online interview with the world-famous entrepreneur who is CEO of TESLA Company, Elon MUSK. During the meeting, Elon MUSK expressed his pleasure with the outstanding success and progress our student Hayat AKAY showed by participating in Tesla's training program in a short time. We congratulate our student and our English Teacher Dilek ŞENYÜREK.

Elon MUSK'ın Hayat AKAY'A Mektubu

08-12-2021