T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜSKÜDAR - İstanbul Üsküdar Lisesi

Proje

Filmlerle Felsefe eTwinning Projesi

May

Proje tanıtımı için tıklayınız.

Mrt

Şu anda, ülke ve kültür tanıtımı için oyun şeklinde tasarladığımız kaçış odamız, tüm katılımcı ülkeler tarafından oynanmakta ve okullarında tanıtılmaktadır.

Öğrencilerimiz yabancı dil kullanım alanını arttırırken, bilişim, yaratıcılık, tasarım, eleştirel düşünme, iş birliği oluşturabilme, küresel sisteme ön adaptasyon gibi alanlarda da hayat pratiğine hazır hale geliyorlar. Tüm proje ekibimize ve kıymetli ailelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.  

Şbt

Bu proje, farklı yöntemler ve web 2.0 araçları kullanılarak aşk şiiri ve düzyazı okuması, tercüme edilmesi ve yazılmasını içerecektir. Projenin odak noktası kültürel mirası, çeşitliliği ve çok dilliliği teşvik etmek için diğer Avrupa okullarıyla işbirliği yapmaktır. Farklı kültürlerden öğrenci ve öğretmenlerle işbirliği içinde, yalnızca dil becerilerini değil aynı zamanda yeni düşünme yolları, hoşgörü ve anlayış  geliştirecek; yeni bilgi ve deneyimler kazanacağız.

Proje ile öğrenciler ve öğretmenlerin sosyal becerilerininin yanı sıra dijital okuryazarlık becerilerinin de geliştirilmesi ve proje ortaklarının gerek yerel / ulusal gerekse uluslararası  görünürlüğünün artması amaçlanmaktadır.

  Sevgili öğrencimiz Hülkar'a  hazırladığı proje tanıtım videosu için teşekkür ederiz.   Video için tıklayınız:  https://youtu.be/HqyEgNeJ4NM

Şbt

Tek Türk ortak olduğumuz, çok uluslu eTwinning projemiz 'European Escape Room' tüm çılgınlığı ve eğlencesiyle devam etmekte.
Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği keyifli ve öğretici işlere ilişkin bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.