İSTANBUL / ÜSKÜDAR - İstanbul Üsküdar Lisesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ PROGRAMI

2 dakika 19 saniyede okulumuzu tahliye ettik.

Haz

Okulumuzda bugün (09 Haziran 2023) öğrencilerimizin eğlenerek öğrendiği çok verimli bir bilim şenliği düzenledik. Katılımcılarımız arasında Cerrahpaşa Tip Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Matem Tunçdemir de yer aldı. Öğrencilerimizle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Bu etkinlikte değişik üniversitelerde okulumuzun yüzakı olan mezunlarımız da bizlere destek verdi.

Haz

Öğrencilerimizin kendilerini İngilizce verimli ifade etmelerini ve farklı konularda görüşlerini paylaşmalarını sağlayan İÜLX etkinliğimiz 08/06/2023tarihinde gerçekleşmiştir.Yabancı diller kulübünün gerçekleştirdiği bu etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Dilek Şenyürek,Nesrin Alan Dumruk ve Ceyda Pala ve Ayşegül Giritli Küçük’eteşekkür ederiz.

Haz

lçe meb düzenlemiş olduğu gelecek için söz bizde projesi kapsamında okulumuz uzayda beslenme konulu makale ve uzay çöpleri konulu poster bildirimlerini  yarınki sempozyumda sunacaktır. Etkinlikte öğretmenlerimizden Esra Fatma Akbaş ve Fatma Kurt öğrencilerimize rehberlik edeceklerdir.

Haz

Öğrencilerimizin kendilerini İngilizce verimli ifade etmelerini ve farklı konularda görüşlerini paylaşmalarını sağlayan İÜLX etkinliğimiz, 27/05/2022 tarihinde gerçekleşmiştir.

Yabancı diller kulübünün gerçekleştirdiği bu etkinliğe katılım gösteren tüm öğrencilerimize ve emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz; Dilek Şenyürek, Nesrin Alan Dumruk ve Ceyda Pala'ya teşekkür ederiz.

May

Trafik ve ilkyardım haftası kapsamında, trafik denetleme şube müdürlüğü eğitmeni polis memuru Tanju Erdoğan tarafından, okulumuz öğrencilerine "Trafik güvenliği" semineri verildi.
Kendisine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda, Edebiyat Öğretmenimiz Arzu Balıkçı Eryılmaz önderliğinde, öğrencilerimiz Edebiyat Oyunları Festivali düzenledi.
Festivalde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bir taraftan oyunlar oynarken diğer taraftan da edebiyatın keyfini çıkardılar.

Emeği geçen öğretmen ve öğrenilerimize teşekkür ederiz.

May

26 Mayıs Perşembe günü ,öğrencilerimizi oyun, eğlence ve edebiyatla buluşturuyoruz.

May

Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı TDE-ARGEM bünyesinde düzenlenen Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar: Eylem Araştırması Konferansı'nda, Okulumuz Almanca Öğretmeni Latife YILDIRIM, "İkinci Yabancı Dil Almanca Dersinde Web 2.0 araçları İle Oyunlaştırmanın Dinlediğini Anlama Becerisi Üzerine Etkisi" konulu sözlü bildirisini sundu.
Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.