2021-2022 eTwinning Projemiz: Lets Celebrate Love

Bu proje, farklı yöntemler ve web 2.0 araçları kullanılarak aşk şiiri ve düzyazı okuması, tercüme edilmesi ve yazılmasını içerecektir. Projenin odak noktası kültürel mirası, çeşitliliği ve çok dilliliği teşvik etmek için diğer Avrupa okullarıyla işbirliği yapmaktır. Farklı kültürlerden öğrenci ve öğretmenlerle işbirliği içinde, yalnızca dil becerilerini değil aynı zamanda yeni düşünme yolları, hoşgörü ve anlayış  geliştirecek; yeni bilgi ve deneyimler kazanacağız.

Proje ile öğrenciler ve öğretmenlerin sosyal becerilerininin yanı sıra dijital okuryazarlık becerilerinin de geliştirilmesi ve proje ortaklarının gerek yerel / ulusal gerekse uluslararası  görünürlüğünün artması amaçlanmaktadır.

Sevgili öğrencimiz Hülkar'a  hazırladığı proje tanıtım videosu için teşekkür ederiz.   Video için tıklayınız:  https://youtu.be/HqyEgNeJ4NM

26-02-2022

Yayın: 26.02.2022 - Güncelleme: 26.02.2022 14:12 - Görüntülenme: 368